Renovatie badkamer familie Zwirs

Familie Zwirs vond dat hun ouderwetse badkamer wel een update kon gebruiken. Ze bezochten meerdere badkamerzaken, maar uiteindelijk had Wouters Badkamers de eer om de complete renovatie te verzorgen.
Het bezoek aan de showroom maakte al direct een goede indruk. Rob Zwirs: ‘Er was voldoende keus en vooral ook in onze stijl.’ In andere zaken werd het stel naar eigen zeggen niet fijn geholpen. Bij Wouters vonden ze de betrokkenheid die ze zochten. We maakten meerdere ontwerpen voor hen. ‘Er was daarna nog ruimte voor voldoende eigen inbreng. Voor ons gevoel werd er heel goed geluisterd naar onze wensen. Het ontwerp was helemaal wat we ons ervan hadden voorgesteld.’

Er is heel goed geluisterd naar onze wensen. Het ontwerp is precies wat wij ons hadden voorgesteld.

Voor het plaatsen van de badkamer werd samengewerkt met Ron Hereijgers, een van de vaste partners van Wouters Badkamers. Familie Zwirs: ‘Ook over hem zijn we meer dan tevreden! In twee weken tijd heeft Ron onze ouderwetse badkamer volledig omgetoverd in een moderne versie. Wat een keurig werk levert hij af. Wouters en Hereijgers zijn een goed op elkaar ingespeeld team’.

De familie is ontzettend blij met de renovatie en werd positief verrast door het serviceniveau dat ze uiteindelijk zo dicht bij huis hebben gevonden. ‘Het eindresultaat is geweldig. Hier kunnen we weer vele jaren van genieten’.

In 2 weken tijd werd onze ouderwetse badkamer volledig omgetoverd in een moderne versie.

webdesign door Grèfix
Menu