Uw nieuwe badkamer

Een ruimte waarin u elke dag goed begint

Een ontwerp op maat door uw badkamerarchitect

Uw badkamer renoveren? Of een compleet nieuwe badkamer ontwerpen? De badkamerarchitect maakt meerdere ontwerpen op maat. In 3D en op een groot scherm ervaart u het nieuwe design. Uw wensen staan voorop: hoe gebruikt u de badkamer, wat is voor u belangrijk? We kijken naar lifestyle, gezinssamenstelling, veiligheid en persoonlijke smaak. Het perfecte ontwerp bespreken we tot in alle details.

Expert voor het maken van uw badkamer

Onze specialisten voorzien u van de juiste informatie en handige tips. U wilt een badkamer die niet alleen mooi is, maar ook praktisch in gebruik en duurzaam. Wij leveren uitsluitend materialen van hoge kwaliteit. In de showroom maakt u kennis met de nieuwste trends. Met ruim 40 jaar ervaring kunt u al uw vragen bij ons kwijt.

Vakkundige montage

Een vlekkeloze uitvoering is al net zo belangrijk als goede materialen. Of het nu gaat om renovatie of een geheel nieuw ontwerp. Wouters heeft de juiste mensen voor een vakkundige en complete montage van uw badkamer. Zodat u nergens aan hoeft te denken. Van het uitbreken van de bestaande situatie tot aan de verlichting in uw nieuwe plafond. U weet precies waar u aan toe bent. Wij maken elke badkamer met dezelfde liefde en aandacht alsof het onze eigen badkamer is.

webdesign door Grèfix
Menu