Renovatie badkamer en toilet familie Backx

Begin 2018 liet familie Backx haar badkamer door Wouters Badkamers & Tegels renoveren. In de zoektocht naar een nieuwe badkamer bezochten zij ook andere bedrijven, waaronder die met de hele grote showrooms. Toch wisten die niet de juiste snaar te raken. Een badkamer vervangen doe je niet zomaar. Familie Backx wilde graag iets bijzonders. Bij Wouters ontstond uiteindelijk de juiste match.

‘In de showroom van Wouters werden wij prima geholpen. In alle rust hebben we naar meerdere mogelijkheden gekeken. De 3D-ontwerpen gaven een mooi beeld van de beste indeling van onze badkamer,’ vertelt Tijn Backx.

 

Wij waren op zoek naar iets echt speciaals, geen standaard werk. Dat hebben we bij Wouters Badkamers en Tegels gevonden.

Samen met de badkamerarchitect van Wouters kwamen zij tot een ontwerp en de keuze van de materialen. De familie kwam nog een paar keer terug in de zaak in Baarle-Nassau om de details te bespreken. Zij besloten om ook de totale verbouwing en montage uit handen te geven. Dit heeft hen, naar eigen zeggen, veel tijd en zorgen bespaard.

 

In alle rust hebben we naar meerdere mogelijkheden gekeken.

 

‘We hoefden zelf niets meer te regelen. De monteur werkte heel netjes en de hele verbouwing heeft ons gezin weinig overlast gegeven. Alles ging in goed overleg. Ook als wij niet thuis waren. Ook heel fijn: wij hoefden geen materialen thuis op te slaan.’

 

De montage verliep perfect. De totale verbouwing werd voor ons geregeld.

 

In vier weken tijd is de 25 jaar oude badkamer volledig gerenoveerd. Het resultaat: geen standaard badkamer, maar een bijzondere ruimte waarin de familie zich helemaal kan vinden. Tijn Backx: ‘Wij raden anderen zeker aan om bij Wouters te gaan kijken.’

webdesign door Grèfix
Menu