Ons Tegelatelier

Van landelijk tot betonlook

Waarom een tegelvloer?

Een tegelvloer is de meest duurzame vloerbedekking die er bestaat. De levensduur van vrijwel alle tegels in ons assortiment is feitelijk levenslang. Tegels zijn slijtvast, vochtbestendig en nemen geen vlekken op. Een tegelvloer geleidt de warmte ideaal bij vloerverwarming. Bovendien zijn tegels praktisch en gemakkelijk te onderhouden.

Ons assortiment tegels

Wouters Tegels heeft altijd de laatste trends in het assortiment. Ons tegelatelier biedt vrijwel wekelijks nieuwe materialen en stijlen. Van landelijk tot betonlook. Tegels die eruit zien als marmer, maar niet poreus zijn. En een speciale afdeling houttegels, die niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Of kies voor grote tegelplaten, waardoor u minder voegen heeft in uw badkamer. Wij gebruiken tegels van wel 150x300cm! Hierdoor kunnen wij uw doucheruimte betegelen zonder enkele voeg. Een tegelvloer met xxl-tegels geeft een bijzonder ruimtelijk effect. Wouters loopt voorop met tegels in grote formaten.

In onze hoogwaardige collectie selecteren we de mooiste tegels van de beste kwaliteit.

Bezoek de showroom in Baarle-Nassau voor inspiratie en passend advies.

Vakkundige montage van uw tegels

Een mooie tegel springt er pas uit als deze strak en vakkundig is gelegd. Wouters Tegels heeft veel ervaring in het leggen van vloertegels en het betegelen van badkamer en toilet.

Wij zorgen dat uw gehele renovatie tot in de puntjes verloopt.

webdesign door Grèfix
Menu